Bankett 2018

Välkommen till banketten

Anmälan finns längst ner på sidan

Den mörka årstiden har kommit till vårt kalla land och vardagen kan kännas grå och tråkig. Därför vill vi i SKU Täby bjuda in alla medlemmar i SKU Stockholms lokalavdelningar till en magisk kväll fylld med glitter och glamour och en hel massa festligheter! Den 8 december öppnar vi dörrarna till Tibble Kyrka för BANKETTEN 2018!

 

 

 

Om kvällen:

 

Kvällen kommer börja vid 18.00 med mingel i kyrkans cafeteria och kommer sen fortsätta med en vegetarisk middag som följs upp med dans till liveband och en fin stund uppe på kyrkans tak. Det kommer även garanterat bjudas på en hel del överraskningar…

 

 

Kvällens tema är MASKERAD! Utklädnad efter temat uppskattas högt! Vem vet.. kanske ett pris för bästa utklädnad utlovas..

 

Detta event är HELT GRATIS och du kommer alltså inte behöva betala någonting MEN under kvällen kommer det finnas flera möjligheter att skänka pengar till SKU Täbys egna digitala insamling för Världens barn!

 

Så se till att leta fram din glammigaste look och kom och lys upp mörkret med oss i Tibble kyrka samtidigt som du även bidrar till en ljusare framtid för medmänniskorna runt om i världen!

Varmt välkommen!

 

Då detta är ett evenemang där målet är att inkludera alla lokalavdelningar och stärka kontakten emellan oss har SKU täby valt att reservera 50% av platserna för andra medlemmar i SKU Stockholms lokalavdelningar.

 

OBS! Vi har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller!

Sista anmälningsdag är 1 december..

 

 

Om välgörenhetsändamålet:

 

Världens barn är en av Radiohjälpens största insamlingskampanjer. Sedan våren 2018 har SKU Täby också startat en egen insamling för Världens Barn med ett mål på 5000 kr. Tanken är att via evenemang och ungdomsmässor informera och engagera medlemmar för projektet och så att vi tillsammans kan nå vårt mål. Detta kommer pågå fram tills årsskiftet 2018/2019.

 

Mer än 50 olika projekt drivs med stöd från Världens Barninsamlingen. Mer info om Världens Barn och radiohjälpens projekt kring detta finner du här.

 

 

 

Anmäl dig nu, men senast den 1a december!

 

 
 
 
 
 

 

Vi Ses Där!

© 2017-2018

Svenska Kyrkans Unga i Täby