Evenemang

EVENEMANG

 

 

 

Här nedan kan du se alla våra kommande evenemang.

För mer information och hur du anmäler dig så får du klicka dig vidare till varje evenemangs egna sida.

SKUffét och ungdomsmässa

Varje torsdag

Varje torsdag har vi vårt SKUffé öppet mellan 18:30-21:00 i cafeterian i Tibble församlings byggnad. Vi pausar 19:00 för en ungdomsmässa uppe i Tibble kyrka.

Äldre-SKUL!

25-27 januari

Nu är det dags igen för SKU att åka iväg på ett mysigt Äldre-SKUL! Mitt i vintermörkret åker SKU ut på ett helgläger som riktar sig till dig som är född -00 eller tidigare! Under helgens gång kommer vi ha möjlighet att gå på mysiga promenader, spännande diskussioner och andakter - men framförallt, ha en trevlig helg tillsammans! Vill du veta mer och anmäla dig? Läs mer här.

Nästa styrelsemöte

23e januari

Styrelsen sammanträder kl. 18:00 i Tibble församlingsbyggnad. Alla som är medlemmar har rätt att vara med och yttra sig på ett styrelsemöte. Kom och träffa styrelsen, ge förslag på idéer eller kom för fikat! Vill du veta mer om styrelsemöten? Klicka här.

Årsmöte 2019

16 februari

Årets viktigaste dag närmar sig med stormsteg.. Den 16 februari är det äntligen dags för årsmöte igen! I samband med dagen kommer ett läger ute på Karlberg anordnas mellan den 15-17 februari. Gör din röst hörd! Anmäl dig nu! WE NEED YOU!!

Vill du veta mer och/eller anmäla dig?

© 2017-2018

Svenska Kyrkans Unga i Täby