Evenemang

EVENEMANG

 

 

 

Här nedan kan du se alla våra kommande evenemang.

För mer information och hur du anmäler dig så får du klicka dig vidare till varje evenemangs egna sida.

SKUffét och ungdomsmässa

Varje torsdag

Varje torsdag har vi vårt SKUffé öppet mellan 18:30-21:00 i cafeterian i Tibble församlings byggnad. Vi pausar 19:00 för en ungdomsmässa uppe i Tibble kyrka.

SKUTT

Varje torsdag kl 17:45-18:45

SKU TÄBY har tillsammans med Täby församling och Täby kommun startat SKUTT! Svenska Kyrkans Ungas Tänkvärda Torsdagar. Varje torsdag ses vi kl 17.45 till 18.45 i Kulan i Tibble församlingsbyggnad. För varje träff kommer vi ha olika teman att prata kirng. Vi har bland annat pratat om: Min kompis mår dåligt, vad kan jag göra? - Mindfullness - Stress - Allt är bra, ändå mår jag dåligt. Ingen anmälan krävs, kom som du är! Självklart bjuds det på fika!

Earth Hour 2018

24e mars

En gång om året firas Earth Hour över hela världen. Detta är även något vi i SKU vill uppmärksamma. Den 24e mars har vi därför planerat in ett event för att fira dagen tillsammans! Vi ses i Tibble kyrka kl 18.30. Vi kommer bland annat öppna skuffét, ha roliga aktiviteter och fira andakt.

Nästa styrelsemöte

10e april

Styrelsen sammanträder kl. 18:00 i Tibble församlingsbyggnad. Alla som är medlemmar har rätt att vara med och yttra sig på ett styrelsemöte. Kom och träffa styrelsen, ge förslag på idéer eller kom för fikat!

Tema-SKUffé - Internationella kvinnodagen!

8e mars

En gång i månaden har vi tema-skuffé, den 8 mars firar vi internationella kvinnodagen och har i samband med detta valt att göra ett Tema-Skuffé kring detta! Varje torsdag har vi vårt SKUffé öppet mellan 18:30-21:00 i cafeterian i Tibble församlings byggnad. Vi pausar 19:00 för en ungdomsmässa uppe i Tibble kyrka.

 

Vår-SKUL

27-29 april

I slutet av april är det dags igen för SKU att åka iväg på ett fullspäckat Vår-SKUL! På lägret kommer vi bland annat att anordna roliga aktiviteter, hålla mysiga andakter och hitta på annat kul! Anmälan öppnas snart!

© 2018-2019

Svenska Kyrkans Unga i Täby