Evenemang

EVENEMANG

 

 

 

Här nedan kan du se alla våra kommande evenemang.

För mer information och hur du anmäler dig så får du klicka dig vidare till varje evenemangs egna sida.

SKUffét och ungdomsmässa

Varje torsdag

Varje torsdag har vi vårt SKUffé öppet mellan 18:30-21:00 i cafeterian i Tibble församlings byggnad. Vi pausar 19:00 för en ungdomsmässa uppe i Tibble kyrka.

SKUTT

Varje torsdag kl 17:45-18:45

SKU TÄBY har tillsammans med Täby församling och Täby kommun startat SKUTT! Svenska Kyrkans Ungas Tänkvärda Torsdagar. Varje torsdag ses vi kl 17.45 till 18.45 i Kulan i Tibble församlingsbyggnad. För varje träff kommer vi ha olika teman att prata kirng. Vi har bland annat pratat om: Min kompis mår dåligt, vad kan jag göra? - Mindfullness - Stress - Allt är bra, ändå mår jag dåligt. Ingen anmälan krävs, kom som du är! Självklart bjuds det på fika!

JulSKUL!

30 november - 2 december

Nu är det dags igen för SKU att åka iväg på ett fullspäckat SKUL! Mitt i vintermörkret åker SKU ut på ett helgläger med temat verksamhetsgrupper! Här kommer vi anordna andakter och aktivteter som SKU Täbys alla verksamhetsgrupper får anordna! Vill du åka med på lägret? Anmäl dig här.

Nästa styrelsemöte

20e november

Styrelsen sammanträder kl. 18:00 i Tibble församlingsbyggnad. Alla som är medlemmar har rätt att vara med och yttra sig på ett styrelsemöte. Kom och träffa styrelsen, ge förslag på idéer eller kom för fikat! Vill du veta mer om styrelsemöten? Klicka här.

MIDNATTSVOLLEY 2018

17e november

Varje år anordnar SKU Stockholm en Midnattsvolleybollturnering! Ett arrangemang där de bjuder in Stockholms alla lokalavdelningar till att möta varandra i volleybollmatcher! Arrangemanget hålls i år i Vaxholm i samarbete med Vaxholms egna lokalavdelning. Detta kommer äga rum den 17e november mellan kl 16.00 - 02.00 i Vaxholms sporthall. Vill du veta mer och/eller anmäla dig? Klicka här.

Kryssarkung - Sportaktivitet

10e november

För varje termin ska SKU anordna minst en sportaktivitet. Denna gång blir det Kryssarkung! Vi kommer spela i Tibblehallen lördagen den 10e november från kl 12.30. Vill du veta mer om evenemanget? Klicka här.

SKU Täby till Vaxholms kastell

25e november

I november månad kommer vi även åka ut till Vaxholms kastell för att delta i en rad olika aktiviteter och utmaningar! Perfekt för dig som är samarbetsvillig och gillar att utmana dig sjölv genom fysisk träning såsom psykisk! Läs mer här och anmäl dig!

Första hjälpen-utbildning!

21a november

Den 21a november kl 19.00-21.00 kommer SKU Täby att hålla en HELT GRATIS Första hjälpen-utbildning! Vi har bjudit in utbildare från First Aid Sweden och det var samma organisation som höll i fjolårets utbildning. Anmäl dig redan nu!

 

© 2017-2018

Svenska Kyrkans Unga i Täby