Evenemang

EVENEMANG
Här nedan kan du se alla våra kommande evenemang.

För mer information och hur du anmäler dig så får du klicka dig vidare till varje evenemangs egna sida.

SKUffét och ungdomsmässa 

Varje torsdag

Varje torsdag har vi ungdomsmässa från kl 19.00 i Tibble Kyrka därefter fortsätter vi kvällen nere i SKUfféet som har öppet mellan ca 19:30-21:00 i cafeterian i Tibble församlings byggnad.

Earth Hour

30e mars

En årlig tradition och viktig dag världen över är också något som SKU varje år tar del av och firar! Den 30e mars är det återigen dags för Earth Hour. En kampanj för att uppmärksamma och värna om vår planet. Under själva timmen deltar människor världen över genom att släcka ner all elektronik i deras hem och samhälle. I SKU brukar vi öppna upp vårt “SKUffé” och sälja billigt godis. Vi spelar sällskapsspel och umgås. När själva timmen närmar sig går vi till kyrkan och firar andakt i mörkret. Vi brukar tända ljus och sjunger psalmer timmen ut.

Nästa styrelsemöte

8e maj

Styrelsen sammanträder kl. 18:00 i Tibble församlingsbyggnad. Alla som är medlemmar har rätt att vara med och yttra sig på ett styrelsemöte. Kom och träffa styrelsen, ge förslag på idéer eller kom för fikat! Vill du veta mer om styrelsemöten? Klicka här.

Årsmöte 2019

16 februari

Årets viktigaste dag närmar sig med stormsteg.. Den 16 februari är det äntligen dags för årsmöte igen! I samband med dagen kommer ett läger ute på Karlberg anordnas mellan den 15-17 februari.

© 2017-2018

Svenska Kyrkans Unga i Täby