Verksamhetsgrupps-kick off!

Verksamhetsgrupps-kick off!

Hurra för verksamhetsgrupper!

 

På årsmötet röstade vi igenom 5 olika verksamhetsgrupper som ni medlemmar kan gå med i för att få vara med och göra det som just Du är bra på och tycker är roligt. Eftersom att våra verksamhetsgrupper är så otroligt viktiga för vår verksamhet och hela organisationen SKU Täby vill vi bjuda med er på en härlig kick-off inför hösten!

 

På kick-offen den 12 september kommer vi att görqa massa kul! Ha aktivteter, bjuda på massa gott och bara ha kul tillsammans! Det kommer även finnas möjlighet till att gå igenom alla grupper för att ni ska få en bild av vad alla grupper gör och ansvarar för. Sen om man känner för att gå med i en ny grupp kommer det finnas möjlighet att gå med i en också! 😍😍

 

Vad är en verksamhetsgrupp?

Verksamhetsgrupperna är till för att både styrelseledamöter, men framförallt medlemmar ska kunna välja precis vad ni tycker är roligt och vad ni skulle vilja vara med och planera och/eller genomföra. Är du intresserad av internationella frågor är internationella gruppen något för dig! Känner du dig påhittig, och/eller gillar att planera är det dig vi behöver i evenemangsgruppen! Eller gillar du att musicera och lira med andra medlemmar? Då ska du gå emd i musikgruppen! Mer information om grupeprna och vad de gör finner du här.

 

Självklart(!!!) bjuder vi på fika och snacks under kvällen!

Ingen anmälan krävs, det är bara att komma som du är och glöm inte att bjuda in alla dina kompisar!

 

Kvällen börjar 18:00 och håller på till ungefär 20:00, men det är såklart fritt att komma och gå när ni kan och vill!

 

T A G G A ! ! ! 💥💥

© 2017-2018

Svenska Kyrkans Unga i Täby