Grupptakt

GRUPPTAKT!

Känner du att du vill ta nästa steg i SKU Täby?


På årsmötet röstade vi igenom 5 olika verksamhetsgrupper som ni medlemmar kan gå med i för att få vara med och göra det som just Du är bra på och tycker är roligt.


På Grupptakten den 21a mars så anordnar styrelsen en grupptakt i form av brunch. Vi kommer gå ingenom alla grupper för att ni ska få en bild av vad alla grupper gör och ansvarar för. Ni kommer även kunna ge idéer på saker som grupperna kan göra under året och framförallt kommer det finnas möjlighet att gå med i de olika grupperna. 😍😍


Verksamhetsgrupperna är till för att både styrelseledamöter, men framförallt medlemmar ska kunna välja precis vad ni tycker är roligt och vad ni skulle vilja vara med och planera och/eller genomföra. Är du intresserad av internationella frågor är internationella gruppen något för dig! Känner du dig påhittig, och/eller gillar att planera är det dig vi behöver i evenemangsgruppen!


Vi kommer som sagt presentera alla grupper under brunchen, men vill du läsa om dem redan nu kan du göra det under fliken om oss och verksamhetsgrupperna.


Ingen anmälan krävs, det är bara att komma som du är och glöm inte att bjuda in alla dina kompisar!


Brunchen börjar 11:00 och håller på till ungefär 13:00, men det är såklart fritt att komma och gå när ni kan och vill! Vi kommer vara nere i Syrummet!


T A G G A ! ! ! 💥💥

© 2017-2018

Svenska Kyrkans Unga i Täby