Evenemang

EVENEMANG
Här nedan kan du se alla våra kommande evenemang.

För mer information och hur du anmäler dig så får du klicka dig vidare till varje evenemangs egna sida.

SKUffét och ungdomsmässa 

Varje torsdag

Varje torsdag har vi ungdomsmässa från kl 19.00 i Tibble Kyrka därefter fortsätter vi kvällen nere i SKUfféet som har öppet mellan ca 19:30-21:00 i cafeterian i Tibble församlings byggnad.


Laserdome 

Datum ej bestämt

Evenemangsgruppen är i full gång föratt planera laserdome för SKU Täby. Är du sugen på att följa med? Jag med och det bästa är att det helt gratis!

Nästa styrelsemöte

6e oktober

Styrelsen sammanträder kl. 18:00 i Tibble församlingsbyggnad. Alla som är medlemmar har rätt att vara med och yttra sig på ett styrelsemöte. Kom och träffa styrelsen, ge förslag på idéer eller kom för fikat! Vill du veta mer om styrelsemöten? Klicka här.

Banketten

Datum ej bestämt

Saknar du också banketten? eller du kanske aldrig kunde vara med på en av de mest maxade aktiviteterna i SKU Täbys historia? Tur för dig så vill styrelsen anordna detta igen och planeringen är i fullgång med caterad mat, musik, auktion och härliugt surr.

HLR-utbildning 

Datum ej bestämt

Det är återigen dags för HLR-utbildning! Ett utmörkt tillfälle för dig att få nyttiga kunskaper kring livräddning! Men också för dig som vill uppdatera dina kunskaper som gått utbildnignen tidigare. 

HÖST-SKUL 

8-10, 15-17, 22-24 oktober

Ett mysigt höst anordnat av våra fantastiska ledare och medlemmar! Ett läger fullt av roliga aktivteter, hörliga andakter och bra häng! Anmälan öppnar 9/9

Årsmöte 2022

12 februari

Årets viktigaste dag närmar sig med stormsteg. Den 12 februari är det äntligen dags för årsmöte igen! I samband med dagen kommer ett läger ute på Karlberg anordnas mellan den 11-13 februari.