Evenemang

EVENEMANG
Här nedan kan du se alla våra kommande evenemang.

För mer information och hur du anmäler dig så får du klicka dig vidare till varje evenemangs egna sida.

SKUffét och ungdomsmässa 

Varje torsdag

Varje torsdag har vi ungdomsmässa från kl 19.00 i Tibble Kyrka därefter fortsätter vi kvällen nere i SKUfféet som har öppet mellan ca 19:30-21:00 i cafeterian i Tibble församlings byggnad.

Prison Island

24e november

Den 24e november åker SKU in till stan för att spela Prison Island på Laserfortet! Är du sugen på att följa med? Fyll i formuläret för anmälan. Det är givetvis helt gratis!

Nästa styrelsemöte

10e december

Styrelsen sammanträder kl. 18:00 i Tibble församlingsbyggnad. Alla som är medlemmar har rätt att vara med och yttra sig på ett styrelsemöte. Kom och träffa styrelsen, ge förslag på idéer eller kom för fikat! Vill du veta mer om styrelsemöten? Klicka här.

Midnattsvolleyboll

16e november

Den 16e november är det återigen dags för den fullspäckade volleybollturneringen mellan alla lokalavdelningar i hela Stockholm! Midnattsvolleybollen kommer anordnas i Spånga-Kista i år! En spännande kväll där du får träffa en massa andra medlemmar från alla delar i Stockholm!

Mer info och anmälan finner du här.

Första hjälpen-utbildning

21 november

Det är återigen dags för Första hjälpen-utbildning! Ett utmörkt tillfälle för dig att få nyttiga kunskaper kring livräddning! Men också för dig som vill uppdatera dina kunskaper som gått utbildnignen tidigare. Vi ses i Tibble kyrka den 21a november mellan kl 18.00 till 21.00. Anmäl dig här!

Jul-SKUL

29e november - 1 december

Ett mysigt vinterläger anordnat av våra fantastiska verksamhetsgrupper! Ett läger fullt av roliga aktivteter, hörliga andakter och bra häng! Mer info om Jul-SKUL hittar du här.

Årsmöte 2020

15 februari

Årets viktigaste dag närmar sig med stormsteg.. Den 15 februari är det äntligen dags för årsmöte igen! I samband med dagen kommer ett läger ute på Karlberg anordnas mellan den 14-16 februari.

© 2017-2018

Svenska Kyrkans Unga i Täby