Evenemang

EVENEMANG
Här nedan kan du se alla våra kommande evenemang.

För mer information och hur du anmäler dig så får du klicka dig vidare till varje evenemangs egna sida.

SKUffét och ungdomsmässa 

Varje torsdag

Varje torsdag har vi ungdomsmässa från kl 19.00 i Tibble Kyrka därefter fortsätter vi kvällen nere i SKUfféet som har öppet mellan ca 19:30-21:00 i cafeterian i Tibble församlings byggnad.

INSTÄLLT TILL NYA RESTRIKTIONER

Laserdome (INSTÄLLT)

7 november

Den 7e november åker vi i SKU täby till stan för att spela laserdome! Är du sugen på att följa med? Fyll i formuläret för anmälan. Det är givetvis helt gratis!

Nästa styrelsemöte

18e december

Styrelsen sammanträder kl. 18:00 i Tibble församlingsbyggnad. Alla som är medlemmar har rätt att vara med och yttra sig på ett styrelsemöte. Kom och träffa styrelsen, ge förslag på idéer eller kom för fikat! Vill du veta mer om styrelsemöten? Klicka här.

VR-Experience (INSTÄLLT)

22 November

Den 22 november har evenemangsgruppen planerat något nytt. vi kommer hyra in oss på ett VR center i några timmar. Här kan man sitta och snaqcka spela lite VR och ha det almänt skoj bara mer information kommer senare.

HLR-utbildning (INSTÄLLT)

4, 5 och 11 november

Det är återigen dags för HLR-utbildning! Ett utmörkt tillfälle för dig att få nyttiga kunskaper kring livräddning! Men också för dig som vill uppdatera dina kunskaper som gått utbildnignen tidigare. Vi ses i Tibble kyrka den den 4, 5 och 11 november mellan kl 18.00 till 20.30. Anmäl dig här!

Jul-SKUL (INSTÄLLT)

27e november - 29e november

Ett mysigt vinterläger anordnat av våra fantastiska verksamhetsgrupper! Ett läger fullt av roliga aktivteter, hörliga andakter och bra häng! Mer info om Jul-SKUL hittar du här.

Årsmöte 2021

13 februari

Årets viktigaste dag närmar sig med stormsteg.. Den 13 februari är det äntligen dags för årsmöte igen! I samband med dagen kommer ett läger ute på Karlberg anordnas mellan den 12-14 februari.