Evenemang

EVENEMANG
Här nedan kan du se alla våra kommande evenemang.

För mer information och hur du anmäler dig så får du klicka dig vidare till varje evenemangs egna sida.

SKUffét och ungdomsmässa 

Varje torsdag t.o.m 30 maj

Varje torsdag har vi ungdomsmässa från kl 19.00 i Tibble Kyrka därefter fortsätter vi kvällen nere i SKUfféet som har öppet mellan ca 19:40-21:00 i cafeterian i Tibble församlings byggnad.


HLR-utbildning

12 maj

Snart anordnar vi en utbildning i Hjärt-och-lung-räddning. I en nödsituation kan grundläggande kunskaper i HLR vara skillnaden mellan liv och död. Ta chansen att lära dig mer. Denna utbildning är perfekt för dig oavsett om du har gått en HLR-utbildning tidigare.

Skattjakt

18 maj

Häng med på en tur runtom i Täby. Det här är en aktivitet som vi skapat för i år där man går runt och löser roliga utmaningar i närheten av Tibble kyrka.

Besök i Slottskyrkan

26 maj

Efter förra årets succé med Uppsala domkyrka är det nu dags för en guidad visning i Slottskyrkan. Vi kommer gå på gudstjänst och sedan få en visning av denna historiska kyrka. Efter besöket blir det kanske en liten glasspaus! :)

Sommarfestivalen

1 juni

Våren avslutas med en MAXAD Sommarfestival i år igen. Det kommer finnas livemusik, tilltugg och massa skoj. Sommarfestivalen brukar vara ett av våra mest populära evenemang så se till att komma dit. Vill du vara med och planera festivalen? Då kan du gå med i festivalgruppen!

Upptaktsveckan

9-14 september

Under upptaktsveckan får du som varit konfirmand eller ledare under året en chans att träffa din konfagrupp igen. Det blir en speckad vecka med återträffar, första mässan och den traditionsenliga volleybollturneringen. Ses där!