Håll i en ungdomsmässa!

Var med och håll i en ungdomsmässa!

Varje torsdag kl. 19:00 har vi som sagt en ungdomsmässa i Tibble kyrka.

Dessa mässor anordnas tillsammans med Täby församlings ungdomspräst, men mycket planeras och görs av våra medlemmar.

Styrelsen är ansvariga för mässorna och ser främst till att det finns en eller flera ungdomar som kan hålla i mässorna, men finns även till för stöd och att komma med idéer och tips inför mässorna.


Under hösten hålls de flesta mässorna av de som går ledarutbildningen. Vi kommer istället att ha tre annorlunda mässor under hösten där vi supersatsar! Det är till dessa som vi behöver din hjälp!


Vad skulle jag göra om jag är med i mässan?

Din uppgift skulle bli att få leda under början av mässans gång. Där innefattas oftast uppläsning av en bibeltext, ledande i förbön och betraktelse. Därefter tar deltagande präst an och leder in i mässdelen och nattvard. Alla idéer och funderingar mottages positivt! Har du kanske någon idé kring hur en mässa kan hållas annorlunda? Gör din röst hörd!

Anmäl ditt intresse att vara med under en mässa här nedan så återkommer vi med info om planeringstillfällen och liknande!

Datum och teman


Spela musik!

Musiken som spelas på ungdomsmässorna är det vår musikgrupp som står för.

Musikgruppen träffas en timme innan varja mässa, det vill säga kl. 18:00 och övar psalmer och sånger tillsammans.


Kan du spela eller sjunga?

K O M ! ! !

Alla är välkomna att spela på ungdomsmässorna. Kom och testa spela med gruppen innan mässan och känns det bra för dig får du vara med och spela under själva mässan i de delar du känner dig bekväm med!!