Håll i en ungdomsmässa!

Var med och håll i en ungdomsmässa!

Varje torsdag kl. 19:00 har vi en ungdomsmässa i Tibble kyrka.

Dessa mässor anordnas tillsammans med en av Täby församlings präster, men bl.a planering, textläsning, predikan, bön och musik görs av våra medlemmar. Styrelsen är ansvariga för mässorna och ser till att det finns en eller flera ungdomar som kan hålla i dem varje vecka, men finns även till för stöd och att komma med idéer och tips inför mässorna.


Under hösten hålls de flesta mässorna av ledarutbildningen steg 2, men övriga veckor finns det möjlighet för dig att hålla i en mässa om du vill.


Vad skulle jag göra om jag är med i mässan?

Din uppgift blir att få under början av mässans gång. Där innefattas oftast uppläsning av en bibeltext, betraktelse och  ledande i förbön. Du får även välja psalmer och oftast finns det även möjlighet att dela ut nattvard och gå i procession.  Alla idéer och funderingar mottages positivt! Har du kanske någon idé kring hur en mässa kan hållas annorlunda? Gör din röst hörd!

Anmäl ditt intresse att vara med under en mässa här nedan så återkommer vi med information om lediga datum.

 
 
 
 
 

Spela musik!

Musiken som spelas på ungdomsmässorna står vår musikgrupp, SKUM, för. Musikgruppen träffas en timme innan varja mässa, det vill säga kl. 18:00, och övar psalmer och sånger tillsammans.


Kan du spela eller sjunga?

K O M ! ! !

Alla är välkomna att spela på ungdomsmässorna. Kom och testa spela med gruppen innan mässan och känns det bra för dig får du vara med och spela under själva mässan i de delar du känner dig bekväm med!!


Om du vill veta mer kan du höra av dig till vår dirigent Max Östlund på max@skutaby.org