SKUffé och ungdomsmässor

SKUffé

SKUffét är SKU Täbys egna lilla café som har öppet varje Torsdag mellan 19:30-21:00 i cafeterian i Tibble församlingsbyggnad som anordnas av SKUffégruppen.


I SKUffét kan man köpa billigt godis, chips, läsk och ibland lite annat smått och gott. Vi har även lite olika sällskapsspel som man kan låna, men det som nog lockar så många varje vecka är just är det är så många medlemmar som kommer.


En gång i månaden har vi tema-SKUffé. Då planerar SKUffégruppen in olika aktiviteter och tävlingar, kanske köper in något specialgodis till SKUffét och allt annat som kan tänkas passa in på temat.

Vi har haft teman som Harry Potter, Hawaii, Pimp my Pulk, Afternoon Tea och flera andra.


Skulle du vilja gå med i SKUffégruppen, har ett förslag på tema-SKUffé eller kanske bara vill testa stå i SKUffét en gång? Maila skuffe@skutaby.org


Välkomna in!

"En paus i vardagen där du får komma som du är och träffa nya och gamla kompisar"

SKUffé och ungdomsmässa

Varje torsdag!

19:00-21:00

Ungdomsmässor

I  samband med våra SKUffén har vi även en ungdomsmässa.

Kl.  19:00 startar ungdomsmässan uppe i Tibble kyrka bara två våningar upp. Därefter öppnar skufféet och vi fortsätter kvällen nere i caféterian.


Dessa ungdomsmässor hålls av ungdomar från SKU Täby tillsammans med en präst från församlingen.

Musiken spelas självklart också av våra medlemmar i Musikgruppen, en av SKU Täbys egna vekrsamhetsgrupper.


På mässorna brukar temat vara en förenklat version av söndagens tema och under betraktelsen kan SKUaren berätta om egna erfarenheter, läsa en berättelse och dela sina tankar kring temat.


  Skulle du vilja hålla i en mässa själv eller med en kompis?

Maila styrelsen@skutaby.org.